Egyedi termékek rendelése

Érdekel mi a menete az egyedi termékek rendelésének? Milyen költségek merülnek fel? Hogyan lehet Neked is egyedi matricád vagy névjegykártyád? 

Alább olvashatod a legfontosabb tudnivalókat a rendeléssel kapcsolatban. Bármi további kérdés merülne fel keress az info@ragacsdesign.hu e-mail címen és igyekszem 24-48 órán belül válaszolni. 

Lépésről lépésre haladva olvashatsz arról mi történik egy-egy folyamatnál. Természetesen mivel minden rendelés más és más ezért néhány pontban ezek eltérhetnek de alapvetően ezen a sémán haladunk végig. 

 • Érdeklődés
  Valószínűleg, azzal azért nem mondok el újdonságot, hogy egyedi termék rendelésénél Te keresel meg engem. A minél gyorsabb válasz érdekében megkönnyíted mind a kettőnk helyzetét ha körülbelül megfogalmazod mire is van szükséged. Minden esetben az árajánlatnál feltüntetek több méretet/alapanyagot, de gyorsabb ha van elképzelésed és ezt amennyire csak lehet leírod nekem. Amennyiben egyelőre nem tudod még, hogy mekkora méret lenne a megfelelő vagy a darabszámban vagy bizonytalan akkor sem kell tartanod attól, hogy nem kapsz választ, ebben az esetben is részletes tájékoztatást tudok nyújtani e-mailben. 

 • Árajánlat
  Az e-mailed elolvasása után 24-48 órán belül igyekszem a küldött adatok/paraméterek alapján árajánlatot küldeni Neked ami tartalmazza az összes felmerülő költséget a rendeléseddel kapcsolatban. 

 • Tervezés 
  Amennyiben nincsen kész grafikád a készülő termékhez ez sem akadály, tudok segíteni ebben is. A grafikai tervezés 10.000 Ft-tól indul, a végső árat az egyeztetés folyamán mindenképpen előre jelzem. 

 • Próbavágás
  Nálam minden esetben készül 1 db termék a kész grafikával/meglévő grafikával a kért méretben és formában. Ezt a minta darabot fotózom Neked és küldök róla több képet, hogy biztos lehess benne, hogy jól mutat nyomtatva/vágva és ne utólag szomorkodj ha mégis változtatnál bármin. A próbavágást követően ha valami mégsem tetszik, nagyobb vagy kisebb méretet szeretnél még tudunk változtatni. Az eddigi rendelések alapján nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett azzal kapcsolatban, hogy készül próba termék. Nálam nincs zsákbamacska, azt kapod amit a képeken látsz! :) 

 • Fizetés
  A fizetés két féleképpen történik. Amennyiben grafikai munka is kerül a csomagodba akkor ennek végeztével állítok ki egy díjbekérőt, majd a kiegyenlítés után térünk rá a próbavágásra. Kész grafika esetén a próbavágást követően, ha mindent rendben találtál a képet alapján állítok ki egy díjbekérőt és ennek kiegyenlítése után indul a gyártás. Ezen semmilyen formában nem tudok változtatni, kérlek tartsd tiszteletben! 

 • Boldog tulajdonos
  A boldog tulajdonos fázis. A gyártás követően e-mailben értesítelek arról, ha a csomagod elkészült és feladásra kerül. Itt már nincs több dolgod csak várnod a csomagod, és reménykedve várom visszajelzésed, hogy Te is bekerültél a Ragacs design által gyártott termékek boldog tulajdonosai közé! :)  

Gyártási idő : első rendelés alkalmával maximum 15 naptári nap, utánrendelés alkalmával maximum 4-5 naptári nap ( minden esetben jelzem az első rendelés alkamával, ha esetleg olyan terméket rendelnél ami hosszabb gyártási idővel készül)

Postázási idő : a válaszott postázási módtól függően (aktuális lehetőségeket az árajánlat kiküldésénél láthatod)

Amennyiben kérdések merültek fel benned, először kérlek olvasd el ezt vagy nyugodtan keress meg e-mailben ! :) 

Legyél Te a következő Boldog tulajdonos!