Blog
2021.11.26 20:06

Hazai kézműves terméket a fa alá! - 3. rész

Hazai kézműves terméket a fa alá! - 3. rész

Te már beszerezted az ajándékokat a fa alá? Halogatsz vagy keresed az igazit? 


Olvass tovább és ismerj meg újabb 3 csodálatos hazai alkotót akik amellett, hogy kiemelt Ragacs design partnerek, szívvel és lélekkel készítik kis műhelyeikben a szebbnél szebb alkotásokat.

 

 

Minden egyes cérnaszál, egy gyöngy, egy ötlet vagy egy grafika egy ember keze által születik. Ezek a kezek gondoskodnak arról, hogy a termék amit a kezedbe veszel ne szakadjon el, a gyöngyök ne kopjanak vagy ne jelentsenek veszélyt egy gyermekre. Ezek a kezek gondosan válogatnak, dolgoznak, csomagolnak, kutatnak és szeretettel készítik minden egyes terméküket. 

Ha megteheted idén vásárolj hazai alkotótól! 

Swarovski kristályos ékszereket készítek nemsacél alapra, teljesen a megrendelő elképzelése alapján.
Az ékszerek elkészítésénél arra törekszem, hogy egyedi legyen és ha készül is belőle több, akkor se legyen teljesen egyforma két ékszerünk.
Ezeknél az ékszereknék tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Facebook : KreatYve

Instagram : @kreatyve2020

 

 

Hiszem, hogy az otthonunk akkor lesz harmonikus, ha szemünknek, szívünknek kedves kiegészítőkkel öltöztetjük fel. 

Az Ünnepi készülődés az év szerintem legszebb időszaka, ilyenkor különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy a hangolódás részeként otthonunkba is becsempésszük a Karácsonyi csodát. Kézzel készített díszeimmel ehhez szeretnék hozzájárulni. 

Készletről vihető termékek mellett főként egyedi igényeket teljesítek. Rendelésekkel, kérdésekkel üzenetben kereshettek. 

Facebook : Balance home decor

Instagram :  @balancehomedecor

Termékeink megalkotásánál törekedtünk arra, hogy egyszerre legyen modern, elegáns de játékos is. Webshopos termékeink mellett folyamatosan készítünk egyedi igények alapján készült tárgyakat is. 3D nyomtatással foglalkozunk és hiszünk abban, hogy a jövő egyik fontos eleme lesz ez a technológia és sokan ismerik fel, hogy olyan lehetőséget biztosít számunkra amely más módon nem érhető el. A legjobb példa erre, talán az eltűnt vagy eltörött alkatrészek. Terveztünk és nyomtattunk már eltört slusszkulcs borítót vagy pótoltunk porszívó alkatrészt.  Akár fix akár egyedi termékről legyen is szó, mindenkit várunk szeretettel! 

Facebook : Rakd ki

Instagram : @rakdki

Webshop : rakdki.hu

Köszönöm a résztvevőknek a támogatást, hogy ez a sorozat létrejöhetett! 

Hatalmas szeretettel ajánlom a többi cikket is mindenkinek, ismerjétek meg a többi alkotót, és ha tehetitek ne csak karácsonykor hanem az év többi részén is támogassatok hazai vállalkozásokat! 

A sorozat többi része : 

1. rész 

2. rész